General

Festa Major de Pardinyes 2019 🗓

from to
Scheduled General

De Suècia a Pardinyes, passant per Bèlgica. Potser sembla una mica estrany, però la Comissió de Festes d’enguany és internacional. Pardinyes és internacional!

Fa un any ens vam reunir un grup d’amics i, encara que hi havia persones que no podien estar al 100%, la resposta va ser unànime: “Si vosaltres formeu part de la nova Comissió de Festes, jo també”.

L’objectiu era clar: volíem (i volem) fer del barri un lloc millor, on tothom qui vulgui participi en aquest creixement. Durant aquella tarda entre amics ja vam saber que seria difícil, però Pardinyes s’ho mereix. I nosaltres no vam poder fer res més que llençar-nos de cap a la piscina. Gràcies de tot cor a totes aquelles persones que han estat al nostre costat durant aquest any.

Particulars, autoritats i comerços. Sense vosaltres no hauríem pogut avançar ni un sol dia en aquesta bogeria. Avui estem a les portes de la nostra gran festa major i ens agradaria que tothom hi participi. Apropeu-vos a les activitats, als concerts i a les revetlles. No ha de ser una festa pels penyistes, ha de ser una festa per a tothom. Som moltes persones i molt diverses, però també som l’enveja de la convivència i la gresca.

Us hi esperem a totes i tots… que són els nostres dies.

Bona Festa Major!

Veure programa

Deixa un comentari