General

Reunió de la Plataforma en defensa de la residència i ORVEPARD amb JuntsxCat

Ahir la Plataforma en defensa de la residència i ORVEPARD vam tenir una reunió amb els regidors de JuntsxCat que formen part del Govern de la Paeria Josep Ramon Castro i David Melé.Els representants veïnals els hi vam manifestar la nostra oposició a destinar el solar a un macro-alberg i vam reivindicar un cop més el compliment dels compromisos de anteriors consistoris de cessió del solar per una residència. Tanmateix vam criticar el model d’alberg que proposa el Govern de la Paeria per poc inclusiu i estigmatitzador alhora que reivindiquem una taula oberta a la ciutat per discutir idoneïtat, emplaçament i dimensions de l’equipament.
Van reconèixer que en el si de govern hi ha debat generat per les mobilitzacions que Pardinyes ha engegat alhora que les protestes els van agafar "per sorpresa". Vam demanar als regidors que quina posició tindrien i si defensarien els interessos d’un barri indignat i dempeus per les actituds positives i autoritàries que estem patint.La resposta va ser que està difícil un replantejament de projecte i que ells serien corresponsables de les decisions que es prenguin en el si del Govern.
Els hi vam deixar clar que no permetrem que trepitgin la dignitat de Pardinyes i que seguirem amb més determinació que mai en la nostra lluita.