Fundació Barri de Pardinyes Residència

Entrega de signatures a la Paeria

Avui, 17 de maig de 2021, l’Organització de veïns de Pardinyes, la Fundació barri de Pardinyes i la Plataforma en defensa de la residència de Pardinyes, hem entrat al registre les signatures recollides per demanar al govern de la Paeria de Lleida que respecti el compromís de cessió del solar del c/ Josep Pallach, 2 per fer una residència d’avis.
En l’escrit de les signatures es fa esment del caràcter acollidor i solidari del barri de Pardinyes i de la necessitat que té el barri d’aquest equipament per gent gran. També s’hi diu la necessitat que té la ciutat de trobar una solució digna, respectuosa i inclusiva per les persones sense sostre i les que venen a treballar en el temps de la collita de la fruita, tot i que considerem que aquest solar no és el lloc adequat pel compromís abans esmentat i la necessitat que té el barri de tenir una residència ja que té gran sector de la població envellida i hi ha 2 anys de llista d’espera per poder accedir a una plaça. Alhora, el campus de La Mitjana poden veure solucionada la necessitat d’ampliació del pati i d’espais polivalents i permetria poder dur a terme projectes educatius d’aprenentatge-servei entre els alumnes de La Mitjana i els usuaris de la residència.
Finalment denunciem la manca de diàleg per part del govern municipal i el caràcter impositiu i dictatorial d’actuar. Com recollim en el punt 8 “La construcció d’un alberg i la seva ubicació ha de ser consensuada per tots els agents de la ciutat, amb la transparència i audiència pública necessària i s’ha de fer amb el vistiplau dels veïns, associacions i iniciant tot un procediment que no s’ha fet en aquest projecte.”
Amb tot això, volem donar les gràcies a les 5361 persones que han signat aquest manifest i a totes les persones que han fet possible que s’hagi pogut recollir tota aquesta quantitat de signatures.
Som un gran barri d’una gran ciutat i entre totes i tots podem aconseguir el que ens proposem.
Moltes gràcies a tothom per la feina feta però hem de continuar lluitant pels nostres drets i els de tota la ciutat!

Deixa un comentari