Cultura Festes i celebracions

Prop d’un miler d’assistents al concert del 35è Aniversari de la coral Llum de Veus

Va participar l’agrupació musical Veus.Kat, es va retre homenatge als fundadors i als directors i la recaptació es destina integrament a l’Associació Contra el Càncer

El concert per celebrar el 35è Aniversari de la coral Llum de Veus de Pardinyes va enregistrar prop d’un miler d’assistents durant l’acte que va tenir lloc al teatre la Llotja de Lleida, diumenge 11 de novembre de 2018, amb la participació de l’agrupació musical de góspel, jazz i música moderna, Veus.Kat, qui sota la direcció de Pere Guixé van realitzar una magnifica interpretació del més destacat del seu repertori.
La coral Llum de Veus també va interpretar l’himne de Pardinyes, Quan tot s’enlaira (Txarango); Let it be (John Lennon i Paul McCartney); Tu encens el llum (Rosa Vergés, cantaire i solista de la coral Llum de Veus); Cal que neixin flors a cada instant (Lluís Llach); Mamma Mia (del grup Abba); Himne dels pirates (Xavier Bru i Albert Guinovart); Llença’t (Jesús Rovira) dels Lax ‘n’ busto, i Que tinguem sort (Lluís Llach).
A lL’acte van assistir els regidors de l’Ajuntament de Lleida, Rafael Peris, Montse Parra, Àngels Ribes i Mari Carmen Culleré. També el president de la Organització de veïns de Pardinyes, Rafa Fernández; el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida (AECC), Eduard Serrano i la delegada de la Federació Catalana d’Entitats Corals, Gemma Naranjo.
Durant l’esdeveniment es va dut a terme un reconeixement als fundador de la coral Llum de veus, Frederic Baena i Ramona Salla. També es va lliurar un record als cantaires que estan des de l’inici de la formació coral Óscar Abad, Pilar Jordán i Ramona Salla i als 3 directors que han estat dirigint la coral, Pau Carrera, Imma Miarnau i Agustí Ardanuy.
La Vetllada va finalitzar amb el cant conjunt, per part de les dues formacions musicals, de l’himne de l’AECC “Donant la cara per tu”, estrena en català.

Text: Paco Castillo
Fotos: Anna Carrera

Deixa un comentari