General

AUDITORI PROGRAMACIÓ 2020

imatge 3 pere i el llop - copia copia

Dissabte, 18 gener 2020, 18.30 h
PERE I EL LLOP
LleidArt Ensemble i Ballet de Barcelona

Un espectacle de dansa amb música en directe
Sergei Prokoviev va composar l’obra de Pere i el Llop amb la intenció de poder conrear el gust musical en els nens des dels primers anys d’escola. Associar instruments amb el cant, el so i el moviment dels animals, així com les sensacions que acostumen a transmetre als éssers humans, és l’objectiu d’aquesta obra, on el ballet s’hi integra a la perfecció gràcies al moviment dels ballarins que interpreten amb elegància i simpatia els animalons i personatges del conte.
La valentia, vèncer les pors, l’enginy, la reflexió, l’assertivitat, la convivència, el respecte, són alguns dels valors que es manifesten al llarg d’aquesta història…
Preu: 12 € SOCIS ORVEPARD: 10 € (entrada reduïda) *Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda. Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ

 

beethoven top
Divendres, 24 gener 2020, 20.30 h
LA PASTORAL DE BEETHOVEN
Orquestra Simfònica Camera Musicae

El Nadal del 1874 Txaikovski va ensenyar a Nicolái Rubinstein el concert per a piano que havia escrit. La reacció del seu amic, dura i freda, no li agradà gens, tot i que no desaprofità les crítiques rebudes i decidí reescriure’n certs passatges i modificar-ne algunes melodies. Rubinstein no li estrenà l’obra, però la interpretà molt i contribuí així a la seva projecció.
per la natura. La seva Simfonia núm. 6 està influenciada pel Retrat musical de la natura del compositor Justin Heinrich Knecht i intenta reflectir el mateix -camp; rierol, ocells; pastors; tempesta; goig i agraïment-, però de forma diferent.
Concert per a piano i orquestra núm. 1, op. 23 P. I. TXAIKOVSKI:
Simfonia núm. 6, op. 68, “Pastoral” L. VAN BEETHOVEN
Preu: 30 € SOCIS ORVEPARD: : 25 € (entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda. Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ

Diumenge, 2 de Febrer – 19:00 h
El Bolero de Ravel

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Taller d’Orquestra OJC-2020
Orquestra Simfònica del Conservatori de Lleida
Dolors Ricart, directora
Acadèmia OJC-2020
Alfons Reverté, director
L’OJC comença el 2020 amb el projecte pedagògic de l’Acadèmia OJC, adreçada als estudiants dels darrers cursos de Grau Professional o que l’hagin acabat recentment, i el Taller d’Orquestra , una experiència formativa adreçada als estudiants de música dels primers cursos de Grau Professional, enguany amb els estudiants del Conservatori de Lleida. Tots plegats tindran l’oportunitat de treballar dins una orquestra professional.
En aquesta ocasió el programa està format per una gran varietat d’obres, estils i compositors. Es podran escoltar obres tan conegudes com el tema de l’Obertura de Nabucco de Verdi, el famós obstinat de caixa del Bolero i La Valse de Ravel, fragments operístics de Tannhäuser de Wagner i una composició per a orquestra d’una Jota del compositor lleidatà David Esterri “Lo Pardal Roquer”.
Tot plegat, una oportunitat magnífica per als estudiants que els permetrà interpretar un repertori magnífic i farà que tothom pugui gaudir-lo tant a dalt com a baix de l’escenari.
Preu: 13 € SOCIS ORVEPARD: 11 € (entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda. Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

 
cantors de viena top

Diumenge, 23 febrer 2020, 19.00 h
PETITS CANTORS DE VIENA
La Mar Mediterrànea

Els prop de 100 Nens Cantors de Viena, amb edats compreses entre els deu i els catorze anys, estan organitzats en quatre cors que ofereixen 300 concerts a l’any, amb gairebé mig milió d’espectadors a tot el món. Els inicis del cor es remunten a 1498, quan l’Emperador Maximilià I posà la primera pedra de la Wiener Hofmusikkapelle o Banda Musical de la Cort de Viena, de la que formaven part els Nens Cantaires.
En aquesta cita, que fa un recorregut per algunes de les músiques corals mes representatives dels països mediterranis, tindrem l’oportunitat de sentir el Brucknerchor, format per 26 nens. El seu mestre de cor, l’italià Manolo Cagnin, estudià música coral, direcció i composició a Venècia i Milà. Va completar els seus estudis a Leipzig amb Kurt Masur i Fabio Luisi, i allà ver ser director musical de la producció de la Gewandhausorchester “La Tragedia de Carmen”. Des de 2008, es un dels directors dels Nens Cantaires de Viena.
Preu: 30 € SOCIS ORVEPARD: 25 € (entrada reduïda)* Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda. Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ
Eroica Beethoven
Diumenge, 1 de març 2020, 19.00 h
L’HEROICA DE BEETHOVEN
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

L’OJC se suma a la commemoració del 250 aniversari del naixement de Beethoven. En aquesta ocasió l’OJC ha convidat el director argentí Luís Gorelik per interpretar dos compositors amb estils i trajectòries molt diferenciades.
Per una banda, podrem escoltar les Variacions Concertants del compositor argentí Alberto Ginastera, una obra escrita el 1953 que ha estat considerada la culminació orquestral del compositor.
A la segona part constarà d’una de les simfonies més famoses de Beethoven, l’Heroica.
Programa:
Variacions Concertants (A. Ginastera)
Simfonia nº3 en Mi bemoll Major”Heroica” (L. V. Beethoven)
Preu: 13 € SOCIS ORVEPARD: 11 €(entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ
trio ludwig
Dijous, 2 d’abril 2020, 20.30 h
TRIO LUDWIG INTERPRETA BEETHOVEN
Hyo-Sun Lim, piano
Abel Tomàs Realp, violí
Arnau Tomàs Realp, violoncel

Considerat com una de les formacions més destacades de l’actualitat, el Trio Ludwig té com a vocació principal aprofundir en l’obra de Beethoven, del que n’han interpretat la integral de trios en diverses ocasions així com el seu Triple Concert per a trio i orquestra.
Format pels germans Abel i Arnau Tomàs al violí i al violoncel, fundadors i membres del reconegut Quartet Casals, i la pianista Hyo‐Sun Lim, guanyadora de nombrosos concursos internacionals entre els quals destaca el “Reina Elisabeth” de Brussel·les.
Per aquest concert el Trio Ludwig ens proposa un programa configurat per dos dels primers trios de L. van Beethoven, l’Op.1 núm. 1 i el Op.1 núm. 3, i el segon trio de J. Turina.
Preu: 11 € SOCIS ORVEPARD: 9 € (entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda. Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ
la cinquena de Mahler
Divendres, 8 maig 2020, 20.30 h
LA CINQUENA DE MAHLER
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Josep Pons, director
En el marc de la celebració del 20è aniversari de la seva reobertura, el Gran Teatre del Liceu i la seva Orquestra Simfònica volen ser presents a diversos indrets del territori català i ho faran amb “una obra excepcional com la cinquena de Mahler”, tal com assegura el mestre Josep Pons.
L’any 1902 serà un dels moment més feliços en la vida de Mahler: Alma està embarassada i decideixen casar-se. Paradoxalment Mahler a la tardor d’aquell mateix any torna a introduir la mort com a subjecte dins la seva Cinquena simfonia. De gran complexitat i plena de contrastos (des de la simplificació del bellíssim Adagietto fins a la sumptuositat del darrer temps), és lírica, però alhora propera al dramatisme. Immortalitzada per Luchino Visconti com a banda sonora del film Mort a Venècia, 1971, aquesta partitura forma part del repertori universal.
Josep Pons, que és un important mahlerià, oferirà una lectura analítica, transparent i poètica d’aquesta pàgina que representa una introspecció des del més íntim i profund de la condició humana fins a la lluminositat d’un grandiós final, passant pel regust de la música popular o l’amor més sentit.
Entrada: 31 € SOCIS ORVEPARD: 26 € (entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

+ INFORMACIÓ

Diumenge, 31 de Maig – 19:00 h
La Novena de Beethoven

Orfeó Català
Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana
Orquestra Simfònica del Vallès
Xavier Puig, director
L’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció del seu director titular, Xavier Puig interpretaran l’obra musical més joiosa de la història de la música: la Novena de Beethoven. Una crida a la comunitat que desvetlla el nostre desig més confessable d’una felicitat compartida. Una Novena ben propera, bastida pels versos de Joan Maragall cantats per les veus solistes i corals amb més talent del país. La Novena com no l’has escoltada mai, perquè l’«Oda a l’Alegria» sonarà com si brollés de la mateixa humanitat. Per recordar que canviar el món és una tasca de tots.
Programa:
Cant espiritual (Xavier Montsalvatge)
Simfonia núm. 9 en Re menor, op. 125 “Coral”(Ludwig van Beethoven)
Preu: 25 € SOCIS ORVEPARD: 20 € (entrada reduïda)*Si compren les entrades online es poden aplicar l’entrada reduïda Caldrà validar la seva entrada a la taquilla amb un document identificatiu.

 

Ja podeu comprar les vostres entrades per als concerts i espectacles de la TemporadaLleida 2020
En aquest enllaç trobareu l’spot de la nova temporada spot
Podeu consultar els espectacles i concerts en aquest enllaç La TemporadaLleida
Us oferim l’abonament 25è aniversari d’abonaments per a que escolliu el que més s’adapti a les vostres preferències. Abonaments gener juny 2020 Auditori
Consulteu en aquest enllaç la programació de gener-juny 2020 de l’Auditori.
Vine a la taquilla de 17.30 a 20.30 i abona’t!
Us atendrem a la taquilla de dilluns a divendres de les 17.30 a les 20.30 h.

Venda entrades Auditori Enric Granados

Venda d’entrades Concerts Auditori Municipal Enric Granados
Entrades ja a la venda a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados, de dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30. Els dissabtes, diumenges i festius la taquilla obrirà dues hores abans del concert. Podeu comprar les entrades dels concerts de temporada en aquest enllaç
Pàrquing Auditori situat al c/ Parra, 25
Si hi deixeu el vostre vehicle, podreu gaudir d’un descompte de 45 minuts. Només has de demanar el ticket regal abans del concert a la taquilla de l’Auditori.
 

final news 2 copia

Deixa un comentari