Associació Jubilats Cultura Festes i celebracions

Homenatge a Mossèn Joan Jove

 

HOMENATGE A MOSSÈN JOAN JOVE, PARROC DE L’ESGLÉSIA DE SANT SALVADOR DE PARDINYES

El dissabte 16 de setembre va tenir lloc en la parròquia de, Sant Salvador de Pardinyes, el homenatge a mossèn, Joan Jove, que després de cinquanta-un anys al servei la comunitat es jubila. Amb l’església parroquial, plena de gom a gom, el mestre de cerimònies, Paco Castillo, ha estat l’encarregat del protocol, a més a més va dirigir i presentar tots els actes. En ells van participar els grups parroquials que han treballat amb ell al barri i que han organitzat l’homenatge. També es van sumar en aquest actes, la Fundació Barri de Pardinyes, CF Pardinyes i Orvepard. Tots van repassar el tarannà i les vivències compartides amb ell durant els 51 anys d’exercici com a rector de la parròquia de Pardinyes. També van estar presents una representació de les parròquies on havia estat com a rector. La Coral Llum de Veus de Pardinyes va donar la nota color a l’acte interpretant varies peces del seu repertori, tant cíviques com a religioses, una d’elles va ser el himne de Pardinyes.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat de la tinent d’alcalde, Cristina Morón, i del regidor, Carlos Enjuanes, veïna i regidor del barri respectivament, han volgut estar presents en aquest acte per acompanyar i felicitar a Mossèn Joan Jové. L’alcalde va remarcat i destacat el tarannà de Mossèn Joan com a confident, guia, amic dels altres, així mateix com a promotor de moviments i de dinamització del barri.

També van ser presents, la regidora del PP, Maria Antònia Maller i els regidors de Vox, Glòria Rico i Josep Roca. L’Organització veïnal de Pardinyes (Orvepard) com a part implicada va estar representada pel seu president, Joan Torné.

L’homenatge va constar de tres parts. La primera va ser un acte cívic, la segona va ser la missa i la tercera va consistir en l’entrega de regals al mossèn així com un de refrigeri pels assistents que acompanyaven al rector i la seva família. Després de l’acte religiós va haver una cercavila sorpresa dels grallers i gegants del barri, en honor a Mossèn Joan.

Tot seguit en la sala d’actes d’Orvepard es va fer entrega dels regals. Per part dels grups parroquials un televisor. La Somereta va fer el parlament en aquell moment, a més a més li va fer entrega d’un quadre de metall de la Sagrada Família, Orvepard juntament amb el ninotaire i veí del barri Paco Armengol, li van fer entrega d’un quadre amb una caricatura, on es pot veure al mossèn pujat en el seu vespino amb Jesús de Nazaret de paquet. El CF Pardinyes li va fer entrega d’una placa a Mossèn Joan. Tot seguit es va oferir el refrigeri pels organitzadors dels actes, així com pels acompanyant i familiars.

Joan Torné

 

 


Descobriu-ne més des de Orvepard

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Deixa un comentari