General

Conveni d’ORVEPARD AMB ILERDENT

La clínica lleidatana i l’entitat veïnal de Pardinyes subscriuen un conveni per promoure la salut dental entre els seus socis i socies.


A partir d’aquest mes de juny, els socis i sòcies d’ORVEPARD es beneficiaran d’un acurat pla de salut dental, gràcies al conveni signat entre l’entitat i l’Institut Dental Ilerdent de Lleida.

PODEU IMPRIMIR I PRESENTAR EL TALÓ I NOTIFICAR QUE SOU SOCI/A D’ORVEPARD QUAN CONCERTEU LA VISITA

En el marc d’aquest acord, Ilerdent bonificarà els serveis i tractaments dentals de les famílies que formen part de l’organització veïnal, a més de donar-los accés a promocions exclusives i finançament a mida en implants, ortodòncies, estètica dental… o qualsevol altre tractament de les àrees de la clínica com la Unitat del Son. Cal recordar que, el Club AIKIDO Pardinyes ja és beneficiari dels convenis de salut odontoesportiva d’ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu d’alt rendiment que fabrica a mida i en exclusiva Ilerdent.

 La iniciativa forma part del Pla de Salut Dental per a Col·lectius que Ilerdent finança íntegrament, sense cap cost per a l’entitat.

L’acord va estar signat per Rafael Fernández (president) i Joan Torné (president de la Comissió d’Esports) d’Orvepard (Organització Veïnal de Pardinyes); i per Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent.

Deixa un comentari