General

COMUNICAT D’ORVEPARD I LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA RESIDÈNCIA DE PARDINYES

Assabentats mitjançant trucada telefònica que avui hi ha una reunió per presentar l’avantprojecte de l’equipament de la vergonya que l’ajuntament vol imposar al solar del carrer Josep Pallach, 2, exposem els següents punts:
1. La comunicació de la pantomima de reunió d’avui ha sigut via telefònica però sense ratificar-la per correu electrònic com se’ns va informar, entenem que no hi estem convidats.
2. En la conversa mantinguda per telèfon, el cap de gabinet del paer, Josep Maria Romero, ens va dir que ens cancel·laven la reunió bilateral entre Orvepard-Plataforma amb el paer que teníem demanada des del 28 de febrer i que la substituïen per una reunió multilateral on es fa la presentació de l’alberg que volen imposar. En aquesta reunió tindríem 5 minuts en dues vegades per intervindré i sense dret a replicar. És a dir, novament ens han silenciat.
3. Això ha passat després de la reunió, del passat dimecres 12 de maig mantinguda, amb les regidores Mariama Sall i Elena Ferre. En aquesta reunió vam argumentar els motius pels quals entenem que en el solar abans citat hi va la residència d’avis i vam argumentar els motius pels que creiem que el model que volen tirar endavant és equivocat, sobredimensionat, gens integrador, segregador, poc respectuós amb les persones usuàries i que no soluciona el problema que comença pel Centre Històric i aglutina i és responsabilitat de tota la ciutat. La reunió va acabar amb la comunicació per part de la regidora Mariama Sall en que ens va dir que tenien intenció de fer el projecte en la ubicació decidida sense tenir en compte res ni ningú. Per elles és una línia vermella que no es pot passar.
4. Entenem que la reunió d’avui és una escenificació perquè el Sr. Miquel Pueyo es faci la foto amb el seu macroprojecte de la vergonya i les entitats que hi participin.
5. La Plataforma i Orvepard hem decidit no participar en aquesta farsa i no volem donar cobertura a una persona que hauria de ser el paer de tots i només ho és dels qui li riuen les gràcies i acaten les seves decisions. L’equip de govern està actuant més per conservar cadires que en benefici de la ciutat.
6. Continuem demanant la reunió pendent des del 28 de febrer perquè no volem ser silenciats. Volem ser escoltats i escoltats perquè estem a favor del diàleg, el consens i la transparència quelcom que sembla que l’actual consistori n’està mancat.
7. També continuem demanant una taula on es tracti tot aquest tema com el que és, un problema que és de tota la ciutat i és responsabilitat de tots i totes trobar-hi una solució democràtica, justa i respectuosa amb tothom.
8. Recordem a l’equip de govern les 5361 signatures que reclamen la residència de Pardinyes i que ho comparin amb els vots que van rebre a les passades municipals a Pardinyes els tres partits del govern (ERC, Junts i El Comú).
9. Continuarem defensant els nostres drets i els de totes les veïnes i veïns tant de Pardinyes com de Lleida. I arribarem on sigui necessari.

Deixa un comentari