Fundació Barri de Pardinyes Residència

COMUNICAT DE L’ORGANITZACIÓ DE VEÏNS DE PARDINYES ENVERS EL POSICIONAMENT DEL GOVERN MUNICIPAL EN RELACIÓ A L SOLAR DEL C/ JOSEP PALLACH

El passat 27 d’octubre membres de la nova junta d’Orvepard es va reunir amb l’alcalde Miquel Pueyo on es va parlar de diversos temes d’interès per Pardinyes, entre ells de la residència que el barri fa anys que reclama. El dijous següent, les regidores Sall i Freixanet es van reunir amb la Fundació del barri de Pardinyes per tractar d’aquest tema i, per acabar la ronda de reunions, el dimarts següents l’alcalde Pueyo i el primer tinent d’alcalde Postius es van reunir amb la Plataforma en defensa de la residència.
Arribats a aquest punt estem veient que l’equip de govern de la Paeria vol tirar endavant amb el projecte de construir el macroalberg al solar del carrer Josep Pallach, fent cas omís a les demandes dels veïns i veïnes de Pardinyes i a les alternatives a aquest projecte que s’han proposat, totes elles factibles i que totes les parts implicades hi estan d’acord. Ignoren les 5.361 signatures recollides, no aporten estudis previs que s’han demanat i que són informació pública, no han fet cap estudi d’impacte, no fan cas dels qui els hi diuen que aquest model que volen imposar és obsolet i no soluciona problemes sinó que els incrementa. En definitiva, estan actuant com un govern autoritari imposant la seva voluntat per damunt del que diguin les veïnes i veïns. Per si no fos suficient, l’oposició va presentar una moció, que va guanyar, on s’instava a suspendre la construcció d’aquest macroalberg i el govern municipal, com a resposta, convoca la licitació de la redacció del projecte de construcció de l’alberg per a temporers i sensesostre a Pardinyes, en tràmit d’urgència, aprovat per la junta de govern local el dia 8 d’octubre de 2021.
Vista la posició de l’equip de govern de la Paeria -format per d’ERC i Junts- envers a aquest tema i la seva predisposició a tirar pel dret, l’organització de veïns de Pardinyes continuarà treballant perquè en el solar del c/ Josep Pallach s’hi construeixi la residència que fa tants anys que reclamen els veïns i veïnes de Pardinyes i perquè l’ajuntament es replanteixi aquest projecte que vol imposar i del qual hi ha una forta oposició. Per aquest motiu, aquest dilluns passat, 8 de novembre, Orvepard va presentar un recurs de reposició contra la resolució de la Junta de Govern Local i s’està plantejant més accions per defensar les demandes de les veïnes i veïns de Pardinyes.

Deixa un comentari