Cultura

Auditori Municipal Enric Granados: Comunicat oficial

Comunicat oficial respecte de les activitats culturals de La Temporada Lleida

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

Segons ha informat avui, dimecres, 11 de març, la Generalitat de Catalunya, i segons dicta la resolució del Departament de Salut (SLT/704/2020), ens trobem en fase d’alerta per mantenir la contenció del Coronavirus.

Seguint les mesures preventives acordades en què obliga a suspendre les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que s’apliquin a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat, l’Ajuntament de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida han pres la decisió, atès que tots els equipaments culturals tenen un aforament inferior a 1.000 persones, de mantenir (amb un terç de l’aforament de l’equipament), anul·lar o ajornar els següents espectacles i concerts:

ESPECTACLES QUE ES MANTENEN (AMB UN TERÇ DE L’AFORAMENT DE L’EQUIPAMENT)

– “L’Octet de Mendelssohn”. Dijous, 12 de març, 20.30 h. Limitat a 80 entrades. Auditori Municipal Enric Granados.

– “Camí a l’escola”. Dissabte, 14 de març, 18.00 h. Limitat a 103 entrades. Teatre Municipal de l’Escorxador.

– “Kiko Berenguer Flamenco-Jazz Project. Divendres, 20 de març, 21.00 h. Limitat a 80 entrades. Auditori Municipal Enric Granados.

– “Polzet”. Dissabte, 21 de març, 18.00 h. Limitat a 103 entrades. Teatre Municipal de l’Escorxador.

ESPECTACLES SUSPESOS:

– “Annie”. Dissabte, 14 de març, 17.30 h i diumenge, 15 de març, 12.00 h. Teatre de la Llotja. Promotor: La Traca Events

– “Jekyll & Hyde”. Dissabte, 14 de març, 21.00 h i diumenge, 15 de març, 18.00 h. Teatre de la Llotja. Promotor: La Traca Events

– “La Traviata”. Divendres, 20 de març, 21.00 h. Promotor: Fundació Pública Teatre de la Llotja.

ESPECTACLES AJORNATS:

– “Gran Missa de Mozart”. Dissabte, 21 de març, 20.30 h. Auditori Municipal Enric Granados. Es reprograma per a la tardor a l’espera de tancar data definitiva.

– “Bona Gent”. Diumenge, 22 de març, 19.00 h. Teatre de la Llotja. Es reprograma per al 19 de setembre, 20.30 h.

– “Un bosc de sons”. Dissabte, 28 de març, 18.30 h. Es reprograma a l’espera de tancar data definitiva.

CANVI O DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES VENUDES:

ESPECTACLES SUSPESOS:

– Entrades comprades online: es retornaran automàticament els diners a les persones que hagin comprat les entrades.

– Entrades comprades a les taquilles dels teatres o a Turisme de Lleida: si la compra s’ha fet en efectiu, es retornarà pel mateix canal (taquilla)

– Entrades comprades a taquilla amb targeta bancària: es retornarà pel mateix canal, sempre que no hagi passat més de dos mesos de l’operació, supòsit en el qual la devolució s’haurà de fer en efectiu a la taquilla del Teatre de la Llotja.

ESPECTACLES AJORNATS:

– Les entrades per als espectacles ajornats seran igualment vàlides per a la nova data programada. Tot i així, les persones que vulguin podran anar a taquilla a bescanviar l’entrada per una d’actualitzada amb la nova data.

– Tot i així, es podran retornar els diners de les entrades en els mateixos termes dels espectacles suspesos.

Per tot això, des de l’Ajuntament de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida demanen disculpes per tot l’enrenou que això pot suposar al públic, però cal seguir les indicacions i mesures que des del Govern de la Generalitat es dicten.

Deixa un comentari