Esports

10% de descompte en l’abonament anual al Força Lleida

Comencem nova temporada al Força Lleida i volem fer-ho amb vosaltres. Per al club és molt important comptar amb la col·laboració de la vostra entitat per a potenciar la pràctica de l’esport i apropar i facilitar als joves i adults l’esport lleidatà. També treballem per a fer partícips de l’organització esportiva dels partits del Força Lleida a la LEB OR a aquelles persones en risc d’exclusió social i/o laboral i apostem per a la inclusió dels sectors més necessitats.

És per això que, us recordem que tots els socis i col·laboradors de la vostra entitat poden gaudir d’un 10% de descompte en l’abonament anual al Força Lleida i gaudir de tots els partits de la lliga regular al Barris Nord, disposar d’un talonari amb descomptes i vals exclusius i gaudir d’entrades a esdeveniments esportius a preus especials, entre d’altres. És per això que, tal i com consta en el conveni que vam signar, agrairíem féssiu arribar aquesta informació als vostres socis i col·laboradors, per a fer del bàsquet lleidatà un esport de referencia al territori. Us adjuntem el full d’inscripció.

Enguany a més a més de l’espectacle de la LEB Or el Força Lleida, la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Lleida organitzen la 39a edició de la Lliga Catalana ACB els pròxims 8 i 9 de setembre que es disputarà al Barris Nord. Podeu aconseguir les vostres entrades anticipades per només 10€ a aquest link:

https://lligacatalana.checkowt.com/1/EV2

MODEL FITXA ABONATS 2018-19 FORÇA LLEIDA – Orvepard

Deixa un comentari